Over ons

Püttmann Juweliers voor een betrouwbaar en eerlijk advies betreffende:

Zéér scherpe prijzen en altijd de meest actuele goudkoers... eerlijk gewogen op de tiende nauwkeurig en een nauwkeurige schifting tussen 8 - 9 - 14 - 18 - 21.6 - 22 - 24 karaat goud. Géén broodje aap verhalen... u krijgt veel en het mooie is ... óók wij verdienen er nog wat aan. Komt u gerust vrijblijvend langs , zodat wij u kunnen adviseren en de juiste prijs kunnen doorgeven ( géén telefonisch doorgave )

Al meer dan 45 jaar uw adres voor vertrouwen , vakmanschap en een vriendelijke service. Onze ouders zijn begonnen in Slotervaart ( voorheen de westelijke tuinsteden ) en stonden daar bekend als de Vakzaak van Amsterdam en omstreken. Onze Vader ( nog steeds regelmatig actief in Diemen) is en was bekend als de enige "rijks" gediplomeerde MEESTER horlogemaker. Al ruim 26 jaar zijn wij 2 broers actief in het overdekte winkelcentrum in Diemen en ook vanaf 2004 in Almere-Buiten.

Wij repareren alle soorten reparaties aan horloges , klokken en sieraden in eigen atelier / werkplaats en verzorgen deze onder onze uitstekende zorg.